donderdag 7 april 2011

Bijzondere premium actie in Amerika

Een winkeleigenaar in Hamilton, Montana (USA) heeft een wel heel bijzondere premium actie opgezet. Klanten die een abonnement op schotel Televisie van Dish Network afsluiten, krijgen namelijk een gratis pistool als premium cq welkomstgeschenk.

Het reclame bord spreekt voor zich: "Bescherm jezelf met Dish Network, meld nu aan en krijg een gratis pistool." Het moet niet gekker worden zullen we in Nederland zeggen, maar winkeleigenaar Steve Strand zegt dat de premium actie echt past bij de Bitterrood Valley, de regio waarin de winkel is gevestigd. Sinds de start van de actie komen mensen van ver om de actie zelf te bekijken of foto's te maken van het reclamebord.


Door deze opmerkelijke premium actie is de omzet verdrievoudigd. Aan tegenstanders van deze actie is ook gedacht, want in plaats van een pistool als premium, kan ook gekozen worden voor een voucher voor de Pizza Hut ter waarde van 50 Dollar. Slechts enkele klanten hebben negatief gereageerd. Vanwege het succes van deze opmerkelijke premiumactie, overweegt Strand om de actie binnenkort te herhalen.

Bij MultiGift Relatiegeschenken zijn ook verrassende premiums en give aways verkrijgbaar, maar in dit segment houden wij het bij waterpistooltjes.
© 2011 MultiGift Relatiegeschenken B.V. Mogelijk gemaakt door Blogger.