donderdag 22 september 2011

Eindejaarsgeschenken online bestellen

Uit onderzoek is gebleken dat het weggeven van eindejaarsgeschenken nog steeds erg populair is. Maar liefst 85% van de Nederlandse bedrijven overweegt om ook dit jaar weer een eindejaarsgeschenk aan personeel en relaties weg te geven.

Traditionele kerstpakketten, luxe relatiegeschenken, cadeaubonnen en keuzeconcepten zijn voorbeelden van eindejaarsgeschenken die de afgelopen jaren veel zijn ingezet om klanten en personeel een blijk van waardering te geven. Maar in economisch mindere tijden zal de prijs van een eindejaarsgeschenk dit jaar belangrijker zijn dan in voorgaande jaren.

Vandaag werd bekend gemaakt dat internet webwinkels in de eerste helft van 2011 meer dan 10% omzetgroei hebben geboekt. Steeds meer bedrijven en ondernemers ontdekken dat veel geld kan worden bespaard door slim in te kopen bij gespecialiseerde online webwinkels. Het is de verwachting dat die trend in het laatste kwartaal van 2011 ook zal doorzetten voor eindejaarsgeschenken en kerst gerelateerde relatiegeschenken.

MultiGift Relatiegeschenken is al sinds 1995 de online specialist in bedrukte relatiegeschenken en reclameartikelen. En ieder jaar wordt een aantrekkelijke collectie eindejaarsgeschenken en kerst relatiegeschenken samengesteld. Ook dit jaar is er weer een flinke collectie eindejaarsgeschenken samengesteld die tegen de scherpste prijzen gemakkelijk online kunnen worden besteld. Bestel of reserveer uw eindejaarsgeschenken wel op tijd, want sommige artikelen zijn beperkt ingekocht.

Bekijk onze eindejaarsgeschenken voor 2011
© 2011 MultiGift Relatiegeschenken B.V. Mogelijk gemaakt door Blogger.