dinsdag 11 oktober 2011

Trends in relatiegeschenken

In een tijd met economische mindere vooruitzichten is het weggeven van praktische relatiegeschenken een duidelijk waarneembare trend. De verwachting is dat deze trend ook zal doorzetten in het laatste kwartaal van 2011, traditioneel de periode waarin bedrijven eindejaarsgeschenken bestellen voor personeel en relaties.

Met name relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken uit de categorie eten en drinken zijn uitstekend inzetbaar als praktische geschenken. Zowel voor in de keuken als voor op tafel is dit assortiment relatiegeschenken zeer uitgebreid. Van eenvoudige kookwekker tot smaakvolle pepermolen en van pizzames tot exclusieve keuken sets. Huishoudelijke relatiegeschenken gerelateerd aan eten en drinken vallen altijd in de smaak! Deze praktische relatiegeschenken kenmerken zich door een hoog gebruiksgehalte, waardoor uw logo en naam langdurig onder de aandacht van de ontvanger blijft. Het mes snijdt dus aan twee kanten!

In deze populaire rubriek bevinden zich ook luxe relatiegeschenken van bekende merken zoals Jamie Oliver, Nuance en Paul Bocuse. Mooie karaffen, messensets en snijplanken voeren de boventoon in dit exclusieve segment relatiegeschenken. Goedkopere alternatieven en net zo populair zijn wijnsets. Wijnsets zijn er in vele soorten en maten, voor ieder budget is er een passende wijnset.
© 2011 MultiGift Relatiegeschenken B.V. Mogelijk gemaakt door Blogger.